Zerodha'dan Nithin Kamth, kredibilitesinin kredi için “yeterince iyi” olmadığını söylüyor. Kunal Shah Müşteri Destek Yöneticisi Oldu | Dağıtım

Zerodha'nın kurucu ortağı Nithin Kamath, kredibilitesinin popüler kredi ödülleri platformunun standartlarına karşılık gelmeyebileceğini açıkladıktan sonra kaygısız bir sosyal medya borsasını tetikledi.

Zerodha CEO'su Nithin Kamath. (X/@nithin0dha)

Sosyal medya ticaretinde paylaşılan bir yazıda Kamath şöyle yazdı: “@zerodhacapital nehri kontrol etmek için bir kredi kontrolü yaptım ve puanım 747. Bu yüzden adres için yeterince iyi değilim.”

Ayrıca, “iyi” kategorisinde sınıflandırılan ve “mükemmel” erişimden kısa bir süre önce reddedilen bir kredi değerliği ekran görüntüsünü böldü. KRANT, yalnızca kullanıcıların yalnızca 750'nin üzerinde yüksek kredi puanlarıyla benimsenmesi ile bilinir.

(Ayrıca okuyun: Milyarder Nithin Kamath, oğlunun murdanga performansı için Dünya tapınağında sıradan bir izleyici gibi oturuyor)

Buradaki katkısına bir göz atın:

Kamath'ın arsız yorumu Kunal Shah, Kunal Shah, postanede hızlı bir cevap aldı. “Seni arıyorum ve onarım konusunda sana yardım ediyorum. Puanlarla ilgilenmenize ve farkındalığı artırmanıza sevindim. Daha fazla insan bunu yapmak zorundadır :),” diye yanıtladı Şah.

X kullanıcıları nasıl tepki verdi?

Nithin Kamath Nithin Kamath kredi puanını açıkladıktan ve oynadıklarını iddia ettikten sonra birkaç X-kullanıcı konuşmaya atladı.

Kendi sonuçlarının bazı paylaşılan ekran görüntüleri ve Kamaths Post'a yanıt olarak “Seni Yenmek” şaka yaptı.

Diğerleri, kredi numaralarını iyi bilinen girişimcininkinden daha yüksek buldukları için şaşırdı. Bir kullanıcı şöyle yorumladı: “Sizinkinden daha iyi bir kredibiliteye sahip olduğuma inanamıyorum.”

Bazıları Kamath sorunu dikkat için överken, diğerleri anı kredi derecelendirme sistemini eleştirmek için kullandı. “Bunu yaptığına sevindim. Cibil tam bir sahtekarlık.

Bir hatayı düzeltme girişimi bir kabustur ”diye yazdı bir kullanıcı, bir kişinin puanını azaltmanın onu düzeltmekten çok daha kolay olduğunu da sözlerine ekledi.

Bazıları Kamath'ın daha düşük puanının nedenleri hakkında spekülasyon yaptı, bu da kaçırılmış bir kredinin kaçırılan kredinin Instagram'da finansal etkileyicilerin rehberliğine başvurmasına neden oldu.

(Ayrıca okuyun: “Normal çocuk değildiniz”: Nithin ve Nikhil Kamath'ın iki çocuk yetiştirmek için anne paylaşımları)