Yaşlı çift Karnataka'da intihardan ölür | 50 kiloluk siber sahtekarlığa karşı | Dünya

Polis Cuma günü yaptığı açıklamada, Belagavi, Khanapur Taluk bölgesinde yaşlı bir çift olan Belagavi'nin siber sahtekarlıktan kurban düştükten ve taciz iddiasıyla intihardan öldüğünü söyledi.

Yaşlı çift, kaybına göre intihar eder £Karnataka'da siber sahtekarlıktan 50 lakh

Polis, Diogjeron Santan Nazareth ve Khanapur'daki Beedi Köyü sakinlerinin karısı Flaviana'nın çocukları olmadığını da sözlerine ekledi.

Polis, Diogjeron tarafından geride kalan iki elle yazılmış ölüm notu, hayatını sona erdirme kararını açıkladı ve kimsenin kimseyi teslim etmek istemediği için kimsenin sorumlu tutulmasını talep etti.

Olay Perşembe günü, komşular Flaviana'nın yatakta cansız bulduğu zaman ortaya çıktı, Diogjeron'un cesedi evlerinin yeraltı su tankında keşfedildi.

Maharashtra hükümetinin emekli bir çalışanı olan Diogjeron, boynuna batarak öldü. Polis, bileğinde de yaralanmalar bulunduğunu söyledi.

Onların otopsi raporunu beklemesine rağmen Flaviana'nın zehir tüketimi tükettiğine inanılıyor.

Ölüm notunda Diogjeron iki kişi aradı – Sumit Birra ve Anil Yadav. Neu -delhi'den telekomünikasyon departmanının bir yetkilisi olduğunu iddia eden Birra'nın ona bir SIM kartının hileli bir şekilde adına satın alındığını ve taciz ve yasadışı reklamlar için kullanıldığını söyledi. Birra daha sonra çağrıyı ceza polisinin dışında olduğunu iddia eden Yadav'a aktardı.

Yadav, Diogjeron'un mülkiyeti ve finansmanı hakkında detaylar çağrısında bulundu ve polise göre, SIM kartların kötüye kullanıldığı iddiasının yasal sonuçlarını tehdit etti.

Diogjeron, sahtekarlık için sahtekarlık kurbanı kurban £Onlar için 50 lakh, ancak daha fazla talep etmeye devam ettiler, polisi eklediler ve dijital işlem kayıtlarını alıntıladılar.

Ayrıca altın kredi aldığını belirtti. £7.15 lakh, 4 Haziran'da ilgiyle.

“Tutar ödenmeli ve altın satılmalıdır. Ayarlama ve faizden sonra alınan tutar bahsedilen kişilere ödenmelidir” diyor.

Diogjeron, arkadaşlardan para ödünç aldığını ve kredilerin karısının altın bileziklerinin ve küpelerinin satışı ile geri ödenmesini istedi.

“Şimdi 82 yaşındayım ve eşim 79 yaşında. Bizi destekleyen kimsemiz yok. Kimseyi teslim etmek istemiyoruz, bu yüzden bu kararı verdik” diyor not.

Ayrıca, öğrencilerin öğrenim yapabilmeleri için bedenlerinin bir tıbbi tesise bağışlanabileceğini dile getirdi.

Sınavın bir parçası olarak, polis cep telefonunu, bıçağı ve intihar notunu gözaltında tuttu.

Belagavi Polis Müdürü Guled, “Ölüm notuna ve ön soruşturmaya dayanarak, notta bahsedilen iki sanıka karşı intihar ve siber sahtekarlık için bir yedek dava kaydettik. Daha fazla soruşturma devam ediyor.” Dedi.

Bu makale, metinde değişiklik yapmadan otomatik bir haber ajansı ile beslenmiştir.

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Polis Cuma günü yaptığı açıklamada, Belagavi, Khanapur Taluk bölgesinde yaşlı bir çift olan Belagavi'nin siber sahtekarlıktan kurban düştükten ve taciz
@Evlenbenimle, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Melis

Global Mod
Global Mod
Polis Cuma günü yaptığı açıklamada, Belagavi, Khanapur Taluk bölgesinde yaşlı bir çift olan Belagavi'nin siber sahtekarlıktan kurban düştükten ve taciz
Merhaba fikirleri olanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Gulersin' Alıntı:
@Evlenbenimle, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Gulersin, hoşuma gitti

Acabey

Global Mod
Global Mod
Selam yol geçen hanı ahalisi

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Gulersin' Alıntı:
@Evlenbenimle, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı
Burada sana %100 katılamam @Gulersin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Yazan

Global Mod
Global Mod
Merhaba düşünenlere

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Evlenbenimle

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Gulersin' Alıntı:
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Gulersin

Koray

New member
Merhaba fikirleri olanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Evlenbenimle

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Melis' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Melis

Sinan

New member
Selam bilenlere

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Acabey' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Burada sana %100 katılamam @Gulersin, çünkü bazı bilimsel
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Acabey, iyi ki değindin

Ilayda

New member
Merhaba araştırmacılar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Acabey' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Burada sana %100 katılamam @Gulersin, çünkü bazı bilimsel
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Acabey, ama destekleyici veri göremedim

Emir

New member
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Evlenbenimle

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Acabey' Alıntı:
Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @Acabey

Kaan

Global Mod
Global Mod
Selam iyi insanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Evlenbenimle

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Ilayda' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Ilayda

Sinan' Alıntı:
Selam bilenlere Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Ben bu detayı daha önce fark
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sinan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Emir' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın
Tam olarak aynı fikirde değilim @Emir, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında