“Neden bir Hindu çocuğundaysın?” Dünya

Dünya'daki rahatsız edici bir ahlaki polis davasında, bir çiftin Chandra düzenindeki yerel bir parkın önünde beş kişilik bir grup tarafından rahatsız olduğu ve saldırıya uğradığı iddia edildi. Çift bir scooter üzerine oturduğunda meydana gelen olay, çevrimiçi çatışmanın bir Habersundan sonra halkın öfkesini tetikledi.

Özel bir üniversitenin 21 yaşındaki bir öğrencisi, çocuk kaldırıcı olduğu şüphesi nedeniyle Vikas Nagar'daki yerliler tarafından dövüldü. (Temsilci Resim) (Reuters)

Çok okuma – Mysore Sarayı'nda Tintin ve Snowy? AI Image, hayranlar saha macerası serisi olarak buzza kıvılcım çıkarıyor

Film materyali, turuncu bir tişört giymiş adamı ve burka giyen ve gözle görülür şekilde heyecanlı görünen bir grup erkek tarafından karşı karşıya kalan kadını gösteriyor. Sanıklardan biri, kadını telefonuna nasıl kaydettiğini görürken, diğerleri ailelerinin nerede olduklarının farkında olup olmadığını soruyor. Grup daha sonra adamı açtı ve sözlü taciz getirmeden önce farklı bir dini geçmişe sahip bir kadınla olan ilişkisini sordu.

Videoda, kadına burka giymesine rağmen bir erkekle halka oturduğundan utanç duyup duymadığını soran adamlardan birini duyabilirsiniz. Çift, grup scooter yakınında onlara katıldığında değişim sırasında açıkça korkutuldu.

Beş kişi tutuklandı

Polis Komiseri Yardımcısı (Batı), Girish S'ye göre, olaydan sonra kadın gönderildi. “Çift, beş kişi onunla yüzleştiğinde bir scooter üzerine oturdu. Kadın burka içindeydi. Şikayetinden dolayı bir dava kaydedildi ve sınavı sürdürüyoruz.”

Çok okuma – Dünya: Nandi Hills Repheeve Mayıs ayında Orman Başını Başlıyor

Polis başlangıçta fiziksel bir şiddet olmadığını bulurken, bu iddiaya aykırı görünen başka bir Haber ortaya çıktı. Adamı çevreleyen ve onu ahşap bir çubukla döven sanıkları gösterir.

O zamandan beri polis, küçük olan davasıyla bağlantılı olarak beş kişiyi tutukladı. DCP Girish, “Grup öncelikle kadına neden orada oturduğunu sordu. Sınav sırasında daha fazla ayrıntı ortaya çıkacak.” Dedi.

Kaan

Global Mod
Global Mod
Dünya'daki rahatsız edici bir ahlaki polis davasında, bir çiftin Chandra düzenindeki yerel bir parkın önünde beş kişilik bir grup tarafından rahatsız olduğu
Selam güzel insanlar topluluğu

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Emir

New member
Dünya'daki rahatsız edici bir ahlaki polis davasında, bir çiftin Chandra düzenindeki yerel bir parkın önünde beş kişilik bir grup tarafından rahatsız olduğu
Selam herkese iyi paylaşımlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Kaan' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Kaan

Yazan

Global Mod
Global Mod
Merhaba araştırmacılar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Evlenbenimle

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Kaan' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü
Katılmak zorundayım diyemem @Kaan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Acabey

Global Mod
Global Mod
Selam çözüm arayanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Kaan' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Kaan

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Selam bu konuyu okuyanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Evlenbenimle

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Kaan' Alıntı:
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Kaan, benzer sonuçlar vardı

Melis

Global Mod
Global Mod
Selam güzel insanlar topluluğu

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Kaan' Alıntı:
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Kaan, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Ilayda

New member
Merhaba güzel insanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Emir' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de
Benim bakış açım biraz daha farklı @Emir, ama temel doğru

Koray

New member
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Kaan' Alıntı:
Haksız değilsin @Kaan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sinan

New member
Selam iyi insanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Evlenbenimle

@Evlenbenimle, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

Melis' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım İşin
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Melis

Ilayda' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Benim bakış açım
Bu bakış açını anlıyorum @Ilayda, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Koray' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Haksız değilsin @Kaan ama keşke birkaç veri daha
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Koray