“Neden bir Hindu çocuğundaysın?” Dünya

Dünya'daki rahatsız edici bir ahlaki polis davasında, bir çiftin Chandra düzenindeki yerel bir parkın önünde beş kişilik bir grup tarafından rahatsız olduğu ve saldırıya uğradığı iddia edildi. Çift bir scooter üzerine oturduğunda meydana gelen olay, çevrimiçi çatışmanın bir Habersundan sonra halkın öfkesini tetikledi.


Özel bir üniversitenin 21 yaşındaki bir öğrencisi, çocuk kaldırıcı olduğu şüphesi nedeniyle Vikas Nagar'daki yerliler tarafından dövüldü. (Temsilci Resim) (Reuters)

Çok okuma – Mysore Sarayı'nda Tintin ve Snowy? AI Image, hayranlar saha macerası serisi olarak buzza kıvılcım çıkarıyor

Film materyali, turuncu bir tişört giymiş adamı ve burka giyen ve gözle görülür şekilde heyecanlı görünen bir grup erkek tarafından karşı karşıya kalan kadını gösteriyor. Sanıklardan biri, kadını telefonuna nasıl kaydettiğini görürken, diğerleri ailelerinin nerede olduklarının farkında olup olmadığını soruyor. Grup daha sonra adamı açtı ve sözlü taciz getirmeden önce farklı bir dini geçmişe sahip bir kadınla olan ilişkisini sordu.

Videoda, kadına burka giymesine rağmen bir erkekle halka oturduğundan utanç duyup duymadığını soran adamlardan birini duyabilirsiniz. Çift, grup scooter yakınında onlara katıldığında değişim sırasında açıkça korkutuldu.

Beş kişi tutuklandı


Polis Komiseri Yardımcısı (Batı), Girish S'ye göre, olaydan sonra kadın gönderildi. “Çift, beş kişi onunla yüzleştiğinde bir scooter üzerine oturdu. Kadın burka içindeydi. Şikayetinden dolayı bir dava kaydedildi ve sınavı sürdürüyoruz.”

Çok okuma – Dünya: Nandi Hills Repheeve Mayıs ayında Orman Başını Başlıyor

Polis başlangıçta fiziksel bir şiddet olmadığını bulurken, bu iddiaya aykırı görünen başka bir Haber ortaya çıktı. Adamı çevreleyen ve onu ahşap bir çubukla döven sanıkları gösterir.

O zamandan beri polis, küçük olan davasıyla bağlantılı olarak beş kişiyi tutukladı. DCP Girish, “Grup öncelikle kadına neden orada oturduğunu sordu. Sınav sırasında daha fazla ayrıntı ortaya çıkacak.” Dedi.