Leopar, Mysuru'daki RBI para birimi baskı sisteminin yakınındaki 20 günlük bir aramadan sonra kaydedildi: Rapor | Dünya

Neredeyse üç hafta boyunca yetkililerden çekilen bir leopar nihayet Mysuru'da Bharatiya Rezerv Bankası Mudran Private Limited'in (BRBNMPL) kampüsünün yakınında yapıldı.

Veterinerler şu anda sağlıklarını derecelendiriyorlar. (Temsil resmi)

Hindu tarafından yapılan bir rapora göre, Big Cat ile başa çıkmak zor olan, Şubat ayının ortalarında ilk kez keşfedildi, çünkü CCTV film materyalini kontrol eden güvenlik personeli kampüs bitki örtüsündeki hareketlerini fark etti.

Uyarıyı aldıktan sonra RBI yönetimi Karnataka Orman Departmanını bilgilendirdi ve daha sonra hayvanı takip etmek ve kaydetmek için Leopar görevi kuvvetinde 30 kişilik bir ekip kullandı.

Hindistan Rezerv Bankası'nın (RBI) bir yan kuruluşu olan Yüksek Güvenlik Tesisi, Hindistan para biriminin basılmasından sorumludur.

Konumun hassasiyeti göz önüne alındığında, memurlar şirketi kilit ve anahtar altında tutarken, stratejik hayvancılık kafesleri kampüste dört farklı noktaya yerleştirdiler. 20 günlük kapsamlı bir aramadan sonra, leopar nihayet 28 Şubat sabahının erken saatlerinde yakalandı.

Yayına göre, orman konservatörü yardımcısı Prabhu Gowda, kayıt leoparının yetişkin bir adam olduğunu doğruladı. Vahşi veteriner hekimler şu anda vahşi doğaya serbest bırakılabileceklerini belirlemek için sağlığını değerlendiriyorlar.

(Ayrıca okuyun: IISC Bangalore, Araştırma Girişimi-Hindistan Yaz Programını Açmak İçin Uygulamaları Açar)

Karnatakas Mysuru'daki Infosys kampüsünde bir leopar bulundu ve şirket çalışanlardan 31 Aralık'ta evde çalışmasını istedi.

Şirketin personel departmanı çalışanları iç iletişim yoluyla bilgilendirdi ve şunları söyledi: “Çok infoscion, bugün Mysuru DC kampüsünde vahşi bir hayvan görüldü. Kampüsün görev gücü ile işbirliği içinde güvenliğini sağlamak için çaba sarf ediliyor.”

Çalışanlara ek olarak, Mysuru'daki Infosys Global Eğitim Merkezi'nde bulunan yaklaşık 4.000 kursiyer leopar izlemesinden de etkilendi. Kursiyerlerin, bu gün için ertelenen tüm eğitim programları, incelemeleri ve indüksiyonlarla iç mekanlarda kalmaları önerildi.

(Ben de okuyun: “Geri dönecek misin, olmaz mısın?”