“Indiranagar Ev Sahibi – PG Kingpins”: Dünya merkezli şehirdeki en iyi kariyer seçenekleri, internet kullanıcıları katılıyorum | Dünya

Dünya alanlarında bulunan bir sakinin görevi viral hale geldi çünkü şehrin geleneksel şirkette “en kazançlı” kariyerini listelemedi, ancak Street Smart ROI ile ilgili olarak. Bu, bir kullanıcı akıllıca açıklığa kavuşturulduğunda Hintli dönüştür.

Liste, ROI'nin sınıflandırdığı bir X kullanıcısına bölündü, ev sahipleri ve PG sahipleri gibi bazı klasik Dünya karakterleri içeriyor.

ROI'ye bölünmesiyle bazı klasik Dünya karakterleri, Indiranagarian Ev Sahibi, Koramangala broker, ressam, tek bir odada altı yatağa uyan ressam, yerel bir sahibi, bina yüklenicisi, 12 projeye sahip 12 proje ile.

(Ayrıca okuyun: Malayalam yazarı Dünya rotasında Vande Bharat Menüsü Sor: 'Yemek Kaydı')

Viral katkıya bir göz atın:

(Ayrıca okuyun: “Umut Yok”: Kayıp Yerel Yönetim Dünya Hakkında Tartışma)

Görev, komik eklemeler seli ile tepki veren Dünya sakinleriyle hemen bir akor vurdu.

Bir kullanıcı, şehrin sürekli kazılan sokaklarına atıfta bulunarak yol inşaat girişimcisini aday gösterdi. Diğerleri, “fiyatlarda MBA” ile parklarının dışındaki Chaiwala'nın “yöneticinizden daha hızlı ulaşan” Zomato teslimat Bhaiya'nın% 200 marjları ve “Cubbon Park'ın önündeki efsane” ile ilgili olduğunu da sözlerine ekledi.

Birçok kullanıcı, listenin sadece dolaylılar için değil, aynı zamanda bir teknoloji parkının birkaç kilometre içindeki her mahalle için eve geldiğini buldu. Bu alanlardaki ev sahipleri, vurguladıkları gibi, göksel kiraları şarj ederek öldürürler. Bir kullanıcı, “Depozitten boyamak için aylık bir kira indiren ev sahiplerini unutmayın,” diye ekledi bir kullanıcı ve ortaklaşa kullanılan kiracı travmasının bir dalgasını tetikledi.

Bazı kullanıcılar, gayri resmi güç ve gayrimenkul varlıklarının genellikle geleneksel kariyerleri aştığı şehir hakkında hoş olmayan bir gerçeği vurgulamaktadır.

(Ayrıca okuyun: Dünya Man, 60, kızdan uzak durmaları için uyardıktan sonra işçiler tarafından öldürüldü: rapor)

Acabey

Global Mod
Global Mod
Dünya alanlarında bulunan bir sakinin görevi viral hale geldi çünkü şehrin geleneksel şirkette "en kazançlı" kariyerini listelemedi, ancak Street Smart ROI
Herkese iyi sabahlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Emir' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Evlenbenimle İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan
Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Emir, takip etmek lazım

Yazan

Global Mod
Global Mod
Dünya alanlarında bulunan bir sakinin görevi viral hale geldi çünkü şehrin geleneksel şirkette "en kazançlı" kariyerini listelemedi, ancak Street Smart ROI
Merhaba okuyanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Emir' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Evlenbenimle İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan
Bu örnek biraz uç bir örnek @Emir, o yüzden genelleme zor

Sinan

New member
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Evlenbenimle

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle

Emir' Alıntı:
Kısaca diyeyim @Emir, konu düşündüğümden genişmiş

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Yazan' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Bu örnek biraz uç bir örnek @Emir, o yüzden genelleme zor
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Yazan

Kaan

Global Mod
Global Mod
Merhaba

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Evlenbenimle

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Acabey' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Emir, takip
Katılmak zorundayım diyemem @Acabey, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Koray

New member
Merhaba değerli dostlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Evlenbenimle

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Kaan' Alıntı:
Merhaba Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Evlenbenimle Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Katılmak zorundayım diyemem @Acabey, çünkü benim tecrübemde sonuçlar
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Kaan, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Melis

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Evlenbenimle

@Evlenbenimle anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Acabey' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Emir, takip
Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Acabey

Ilayda

New member
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Kaan' Alıntı:
Merhaba Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Evlenbenimle Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Katılmak zorundayım diyemem
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Kaan, özellikle pratik tarafı çok farklı

Koray' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Evlenbenimle Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala İşin teorik kısmı kadar
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Koray

Melis' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Evlenbenimle @Evlenbenimle anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Melis