“İnancımın olduğu yere gidiyorum”: DK Shivakumar Kongre Row'un ortasındaki Isha Vakfı'nı ziyaret ediyor | Dünya

Karnataka Başbakan Yardımcısı DK Shivakumar, Isha Vakfı'ndaki Maha Shivaratri kutlamalarına yaptığı ziyaretle ilgili tartışmaların ortasında kararını savundu ve Kongre Partisi'nin eğim için durduğunu vurguladı.

Karnataka Başbakan Yardımcısı DK Shivakumar. (PTI)

Ani, “Tüm dinlere ve kutuya inanıyorum. Kongre partisinin ideolojisi herkesi toplumda bir araya getirmek. Ayırımlamıyorum – bazıları hoşuna gidebilir, bazıları bundan hoşlanmıyor” dedi.

Buradaki Haberya bir göz atın:

Shivakumar etkinlikteki varlığını haklı çıkardı ve Sadhgurus Karnataka köklerini ve Cauvery su sorunlarına katılımını vurguladı. “Sadhguru Karnataka'dan geliyor ve Cauvery olayı için savaştı. Beni kişisel olarak davet etti ve büyük bir destekçisi var. Çeşitli siyasi partilerden birçok MLA ve lider ziyaret edildi. Oraya gittim çünkü bu benim kişisel inancım” dedi.

Geçmişte eleştirilerle ilgili olarak, sakinleri tarafından 100 metrelik bir İsa Mesih heykelinin inşa edildiği seçim bölgesinden bir olayı hatırladı. “Bu olduğunda, BJP bana 'Yesukumara' dedi.

Geçmişte, DK Shivakumar bunun kişisel inancı olduğunu söyledi ve Mysuru'dan gelen Sadhguru onu kişisel olarak davet etti.

“Isha Vakfı'ndaki Maha Shivartri kutlamalarına katıldım. Bu benim kişisel inancım. Sosyal medyada bir şey yayınlayan herkese cevap veremem. BJP'nin veya herkesin onu karşılamasını istemiyorum. Medyanın bunu tartışmasını istemiyorum. Bu tamamen benim kişisel inancım. Sadguru Mysuru'dan ve kişisel olarak davet etti.

Buna ek olarak, Karnataka CM yardımcısı inancına inandığını ve insanların her muhalefetinin onu caydırmadığını doğruladı.

“Sık sık nonvinacere mutt'a gidiyorum ve insanlar bana neden oraya sık sık gittiğimi soruyor, ama topluluğum Mutt'a değil. İnancımın bulunduğu yere gidiyorum. Sakin hissettiğim yere gidiyorum.” Dedi.

“Seçimlerimdeki seçmenlerin çoğunluğu kutular ve kabileler. Seçim bölgemde Brahminen'in yüzde 99'una oy veriyoruz. Tüm Brahminen'in BJP'ye oy verdiğini söyleyebilir miyiz?

Çarşamba günü, DK Shivakumar, BJP'ye yaklaştığı raporları, doğumlu bir Kongre üyesi olduğunu vurgulayan “sahte propaganda” olarak nitelendirdi.

(Ayrıca okuyun: Dünya Vlogger tutuklandı çünkü gençleri yanlış evlilik vaadiyle sömürdü)