“Hint endüstrisini korumalıyız”: Karnataka dy cm dk shivakumar borsada | Dünya

Ani | | Gönderen Pathi Venkata Thadhagath

9 Nisan 2025, 08:04

Karnataka CM DK Shivakumar Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Başbakan Narendra Modi'nin en son borsa dalgalanmalarına karşı açık bir tutum alması gerektiğini söyledi.

Karnataka Yardımcısı CM DK Shivakumar Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Başbakan Narendra Modi'nin, Trump hükümeti tarafından tarifelerin uygulanmasının neden olduğu son borsa dalgalanmalarına karşı açık bir tutum alması gerektiğini söyledi.

Karnataka Başbakan Yardımcısı DK Shivakumar. (PTI)

Çok okuma – BJP MLAS, konuşmacıların askıya alınmalarını Karnataka toplantısından çekmeleri çağrısında bulunuyor

ANI ile yapılan bir röportajda, CM DK Shivakumar yardımcısı Karnataka, “PM Modi bu konu hakkında açık bir bakış açısı ve yorum yapmalı çünkü Hindistan pazarı korunmalı.

Shivakumar, sıradan insanlar önemli miktarda para kaybettiği için sorunu çözmek için bir parti toplantısının gerekli olduğunu söyledi.

Trump tarifeleri artırdıktan sonra, küresel pazarları önemli ölçüde etkiledi ve artan fiyatlar, ithalat ve daha yavaş ekonomik büyümeye yol açtı.

Buna ek olarak, MEP Shashi Tharoor, Trump hükümeti tarafından gündeme getirilen tarifelerin dünyayı tamamen sarstığını ve Hindistan'ın ana umudunun ikili ticaret anlaşması nedeniyle Amerikalılarla etkin bir şekilde müzakere etmek olduğunu açıkladı.

Çok okuma – Karnataka -Mann, küçük kızına tecavüz ettiği ve emprenye ettiği için tutuklandı

Ayrıca bazı ülkelerdeki bu tarifelerin etkileri hakkında yorum yaptı.

MEP Shashi Tharoor Ani'ye şunları söyledi: “Bu sadece borsamız değil … borsamız diğer birçok borsadan daha az düştü. Amerikan borsasında kaybolan birkaç trilyon dolar görüyorsunuz. Durgunluk … Hindistan'ın bakış açısından, ana umudumuz, iki taraflı ticaret anlaşması için Amerikalılarla etkili bir görüşmede yatmaktadır.

Haberler / Şehirler / Dünya / “Hint endüstrisini korumalıyız”: Karnataka dy cm dk shivakumar borsa

Daha az görmek

Gulersin

Global Mod
Global Mod

Karnataka CM DK Shivakumar Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Başbakan Narendra Modi'nin
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Evlenbenimle, gerçekten emeğine sağlık

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Evlenbenimle

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Acabey

Global Mod
Global Mod

Karnataka CM DK Shivakumar Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Başbakan Narendra Modi'nin
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Evlenbenimle

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Gulersin' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Evlenbenimle, gerçekten emeğine sağlık Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Evlenbenimle Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Gulersin, benzer sonuçlar gördüm

Melis

Global Mod
Global Mod

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Gulersin' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Evlenbenimle, gerçekten emeğine sağlık Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Evlenbenimle Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende
Açıklaman kısa ama net olmuş @Gulersin, tam yerinde

Ilayda

New member

Merhaba koca ekip

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Gulersin' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Gulersin

Yazan

Global Mod
Global Mod

Selam biraz göz atanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Acabey' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Evlenbenimle Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Benim
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Acabey

Emir

New member

Merhaba konuya ilgi duyanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Gulersin' Alıntı:
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Gulersin, sağ ol

Koray

New member

Merhaba yeni gelenler

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Ilayda' Alıntı:
Merhaba koca ekip Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil
Haksız değilsin @Ilayda ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Kaan

Global Mod
Global Mod

Selam herkese

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Evlenbenimle

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Emir' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Gulersin, sağ
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Emir

Sinan

New member

Selam iyi insanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Evlenbenimle

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Gulersin' Alıntı:
Bu örnek biraz uç bir örnek @Gulersin, o yüzden genelleme zor