Gururlu baba Nithin Kamath, oğlu Mudanga'nın Dünya Tapınağı'nda büyükanne ile nasıl oynadığını gözlemledi | Dağıtım

16 Haziran 2025 09:01

Revathi Kamth, bir Dünya tapınağında Mrudanga'da torunu Kiaan ile Veena'da dokunaklı bir Haberyu paylaştı.

Zerodha'nın kurucu ortağı Nithin Kamath, oğlu Kiaan ve büyükannesi Revathi Kamath'ın Dünya tapınağında göründüğünü izlediğinde gururlu babaydı. Kalp ısınan an, Shyamalakrishna Saetetha Sabha'daki büyükanne torununun Tyagarajanagar'daki Datatreya tapınağında göründüğü Revathi Kamath tarafından bölünmüş bir Haberda kaydedildi.

Video seyirciye gülümseyen bir Nithin Kamath kaydetti ve müziği dalgalandı (Instagram/Revathikamath.world)

Veena'yı oynayan Revathi Kamath, kendisi ve Kiaan'ın, ebeveynleri Shyamala ve Krishamurthy'ye adanmış olan platformdaki özel performans için özel hizmet için uygulandıklarını açıkladı.

“Dün tek aylık sıkı çalışmam büyük bir başarı ile sona erdi! Datatreya Tapınağı, Tyagarajanagar, Bangalore'ye gitmek istedim!

Buradaki Haberya bir göz atın:

“Konser Veena ve torunumun mrudanga'sı ile başladı ve daha sonra genç bir sanatçı performansıyla devam etti ve Vidwan Vinay Sharva'nın büyük konseri ile sona erdi! Lütfen Nithin Kamath'ın oğlunun oyununun tadını çıkarın.”

Video, Kiaan'ın mrudanga ve büyükannesinin Veena konserinin mükemmel bir şekilde tamamladığını gösteriyor. Kamera izleyicilerde gülümseyen bir Nithin Kamath yakalar, müziğe dalgalanır ve ikisi ortaya çıktığında gururla ışınlar.

Büyükanne ve torunun sahneyi ilk kez paylaşması değil. 2023'te Nithin Kamath, annesinin ve oğlunun birlikte göründüğü Mysuru'daki Karnaval Müzik Festivali'nden benzer bir Haber paylaştı. “Ajji, Mridungam'da torunu Kiaan ile birlikte görünen Veena hakkında.

Açık bir Facebook gönderisinde, Revathi Kamath daha önce iki oğlu Nithin ve Nikhil Kamath'ı yetiştirmekten bahsetmişti ve çocukluğunun geleneksel dışında bir şey olduğunu söyledi. “Onları eğitmek için böyle bir mücadeledi çünkü normal çocuk değillerdi. Her gün bir meydan okumaydı.”

Haberler / Dağıtım / Gururlu Baba Nithin Kamath, oğlu Mudanga'nın Dünya Tapınağı'nda büyükanne ile nasıl oynadığını gözlemledi

Daha az görmek