Dünya Polisi, Tehlikeli Tekerlekli Taşınırları Uyarmak İçin Ghibli eğilimini yönlendiriyor – Dünya

30 Mart 2025 05:32

Dünya trafik polisi, tehlikeli tekerlekleri uyarmak için HH kütüphanesi olan bir Haber kullandı ve trafik kurallarına uymanın önemini vurguladı.

Studio Ghibli'nin sosyal medyada sürüş eğilimi olsa da, Dünya'nun trafik polisi onları tehlikeli tekerlek dublörleri yapmadan önce taşıtları uyarmak için yaratıcı bir şekilde kullandı. Pazar günü, resmi sosyal medya hesapları AI tarafından üretilen Haber ile bir Haber paylaştı ve Wheeling'in dünyadan ilham alan dünyalardan birinde de riskli olduğu konusunda uyardı.

Tekerlekli bir sürücü ile animasyonlu klip Dünya polisi tarafından paylaşıldı.

Çok okuma – Karnataka hükümeti açıklandı £Dünya'nun dış yüzük yolu altyapısını iyileştirmek için 400 crore planı

Katkıya bir göz atın

Bir tekerlek yapan bir şoförle animasyonlu klip endişeliydi: “Ghibli'nin tuhaf dünyasında bile, Wheeling bir peri masalı değil – tehlikeli ve cezalandırılıyor. Güvenliğiniz ve başkalarının güvenliği için trafik kurallarını takip edin.” Animasyona ek olarak, katkı, Dünya'nun yoğun sokaklarında bir tekerlekli yaptığı için tutuklanan bir sürücünün gerçek resimlerini içeriyordu.

Birçok kullanıcı polisi viral eğilimlerle uğraştığı için övdü, bazıları daha geniş trafik ihlallerine işaret etti. Bir kullanıcı, “Ghibli dünyasına hoş geldiniz,” dedi. Bununla birlikte, diğerleri icra boşlukları hakkında endişelerini dile getirdi ve yanlış yönde ilerleyen veya her gün trafik yasalarını ihlal edenlere karşı neden daha katı önlemlerin alınmadığını sordu.

Çok okuma – Bir Ghibli rüyasında Dünya: İnternet kullanıcıları şehrin ikonik manzaralarını ve pembe çiçeklerini temsil eder.

Başka bir kullanıcı şöyle dedi: “Lütfen bunu yasal kuruluşlar ve bunu sürdürenler için mutlak saygısızlıkla yapan çok iyi insanlar olun.” Birçok durumda, Dünya polisi, taşıtları, katılımcılara zarar verebilecekleri için sokaklarda bu tür dublörleri yapmaları konusunda uyardı. Birisi bu tür stuntları nasıl yapacağını gördüğünde FIR'ların sunulması konusunda bile uyardı.

Bu arada, openas chatgpt, kullanıcılar Ghibli tarzı stüdyoda avatar oluşturmak için platformu sular altında bıraktığında dünya çapında başarısızlıklar yaşadı. OpenAAI CEO'su Sam Altman, talep artışını tanıdı ve GPU'larının devam etmekte zorlandığını ortaya koydu. “Chatgpt'te resimleri seven insanları görmek çok eğlenceli, ancak GPU'larımız erir. Verimlilik üzerinde çalışırken geçici olarak tarife sınırları getiriyoruz. Umarım uzun sürmez!

Haberler / Şehirler / Dünya / Dünya Polisi, Tehlikeli Tekerlekli Taşınırları Uyarmak İçin Ghibli Trendini Sürdü –

Daha az görmek

Melis

Global Mod
Global Mod

Dünya trafik polisi, tehlikeli tekerlekleri uyarmak için HH kütüphanesi olan bir Haber kullandı ve trafik kurallarına uymanın önemini
Selam bu konuyu okuyanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Gulersin

Global Mod
Global Mod

Dünya trafik polisi, tehlikeli tekerlekleri uyarmak için HH kütüphanesi olan bir Haber kullandı ve trafik kurallarına uymanın önemini
Selam meraklılara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Evlenbenimle

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Evlenbenimle, gerçekten emeğine sağlık

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Melis' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Melis

Acabey

Global Mod
Global Mod

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Melis' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Haksız değilsin @Melis ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Yazan

Global Mod
Global Mod

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Acabey' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde
Dürüst olayım @Acabey, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Emir

New member

Merhaba değerli arkadaşlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Yazan' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe
Genel çerçevede haklısın @Yazan, detaylar değişebilir

Sinan

New member

Merhaba güzel insanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Melis' Alıntı:
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Melis, çok genel kalmış

Koray

New member

Selam gündemi takip edenlere

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Yazan' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Kafanı
Aslında seni anlıyorum @Yazan ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Sinan' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Bence yeniden
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sinan

Emir' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Genel çerçevede
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Emir