Dünya Metro Kayıtları En son ücret artışına rağmen en yüksek günlük sürücüyü kayıtlar | Dünya

17 Nisan'da Namma Metro, dikkat çekici bir kilometre taşında en yüksek günlük ayağı kaydetti.

Dünya'da açılmadan önce, Sampige Yolu Metro İstasyonundan Yelchenahalli-U-Bahnhof'a Namma Metro Faz-1'in yeşil hattında bir tren görülebilir. (PTI fotoğrafı)

BMRCL'nin önemli bir ücret revizyonu yapmasından sadece birkaç hafta sonra sürücü nehri arttırılır. Artan bilet maliyetleri ile ilgili kamuoyu endişelerine rağmen, U -Bahn, şehrin kötü şöhretli trafiğiyle savaşan Bengalürlerin lakh'ları için tercih edilen ulaşım aracı olarak kalıyor gibi görünüyor.

Namma Metro tarafından yayınlanan veriler, 1'in (Lila Line) 4.35.516 sürücüsüne ulaştığını, 2. (yeşil hat) 2.85.240 yolcu aldığını gösterdi. Şehirdeki en yoğun transit merkezi olan Kempegowda Exchange İstasyonu'nda 1.87.397 banliyö anahtarlama hattını değiştirdi.

Şubat 2025'te BMRCL, Sprang'ın maksimum bilet fiyatı ile tarifeleri artırdı £60 ila £90 ve minimal akıllı kart bakiye isteği iki katına çıkıyor £50 ila £90. Bu yüzde 50 ila 90 yürüyüş, özellikle günlük ücret alıcıları ve olaylarında yaygın bir kamu karşı tepkisini tetiklemişti.

(Ayrıca okuyun: “Böyle hoşgörüsüzlük durmalı”: Karnataka'daki “Janivara” Sırası siyasi öfkeyi ifade ediyor)

“Merkezi Yönetim Sorumlu”

Tezgahın ortasında, Karnataka Ramalinga Reddy Ulaştırma Bakanı Merkezi hükümeti zammı sorumlu tuttu ve BJP liderlerinin halkı yanıltmak için “yayıldığını” iddia etti.

“Devlet hükümeti değil, komitenin tavsiyesine dayanarak sürüş fiyatı artışını onaylayan merkez” dedi.

Başbakan Narendra Modi ve Konut ve Kentsel İşler Bakanı Manohar Lal Khattar'dan Bengalenlerin yükünü azaltmak için tarife müdahale etmesini ve azaltmasını istedi.

Reddy ayrıca Demiryolu Bakanı Ashwini Vaishnaw'a itiraf etti ve yorum yapmadan önce “Metro Yasası'nı ve kurallarını ve düzenlemelerini okuması gerektiğini” önerdi ve Vaishnaw'ın metro işlerinden de sorumlu olduğuna dikkat çekti.

(Ayrıca okuyun: “Dünya'da kalmak istiyorsanız Hintçe söyle”: Viral Haberdaki sürücüler, Spark'ın öfkesi)

Acabey

Global Mod
Global Mod
17 Nisan'da Namma Metro, dikkat çekici bir kilometre taşında en yüksek günlük ayağı kaydetti

Dünya'da açılmadan önce, Sampige Yolu Metro İstasyonundan
Merhaba araştırmacılar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• En yüksek günlük yolcu sayısına sahip metro sistemi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, bazı büyük metro sistemlerinin günlük yolcu sayıları hakkında bilgi mevcuttur
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Melis

Global Mod
Global Mod
17 Nisan'da Namma Metro, dikkat çekici bir kilometre taşında en yüksek günlük ayağı kaydetti

Merhaba paylaşanlara

@Evlenbenimle gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Acabey' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir En yüksek günlük yolcu sayısına
Ben buna katılmıyorum @Acabey, özellikle son nokta bana ters geldi

Sinan

New member

Merhaba gençler

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Acabey' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir En yüksek günlük yolcu sayısına
Farklı düşündüğüm çok yer var @Acabey, o yüzden tamamen katılamıyorum

Gulersin

Global Mod
Global Mod

Merhaba akıl verenlere

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Acabey' Alıntı:
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Acabey, bazı yerler eksik

Ilayda

New member

Merhaba uzmanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Acabey' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Acabey, özellikle pratik tarafı çok farklı

Yazan

Global Mod
Global Mod

Selam bilenlere

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Ilayda' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Acabey
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ilayda

Koray

New member

Merhaba değerli dostlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Yazan' Alıntı:
Selam bilenlere Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ilayda
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Yazan

Kaan

Global Mod
Global Mod

Selam akıl danışanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Koray' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Koray

Emir

New member

Merhaba ilham peşinde koşanlar

@Evlenbenimle anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

İtirazlar, destekler, mini tartışmalar derken ben şöyle düşünüyorum

Kaan' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Burada biraz abartı sezdim
Bu konuda daha açık konuşacağım @Kaan, ben tamamen farklı düşünüyorum

Yazan' Alıntı:
Selam bilenlere Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Burada biraz abartı sezdim, her
Burada sana %100 katılamam @Yazan, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Koray' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Buradaki yorumun güzel ama
Farklı düşündüğüm çok yer var @Koray, o yüzden tamamen katılamıyorum