Dünya metro istasyonundaki çiftin PDA'sının viral Habersu interneti kızdırır: “Basit utanç” | Dağıtım

Halkın sevgisi (PDA) her zaman Hindistan'da karışık tepkilere neden olmuştur ve genellikle ateşli tartışmaların merkezindeydi. Bu kez Dünya'dan gelen son olay bu konuşmayı tekrar yaktı. Madavara metro istasyonunda çekilen sözde viral bir Haber, bir tren beklerken uygunsuz bir eylemle ilgilenen genç bir çift gösteriyor -ve birçok sosyal medya kullanıcısı kızdı.

Viral bir Haber, Dünyas Madavara Metro İstasyonu'ndaki bir çiftin uygunsuz bir şekilde tetiklendiğini ve öfkelendiğini gösterdi. (X/@karnatakaportf)

(Ayrıca okuyun: Çift PDA bisikletine katılır.

Taşıtların ortasında şok edici eylem

'Karnataka portföyü' sapı tarafından sosyal medya platformunda X'de paylaşılan klip, tam olarak uygunsuz çiftin olduğunu gösteriyor. Onları çevrelemek için, bazıları gözle görülür bir şekilde rahatsız görünen yaşlı vatandaşlar da dahil olmak üzere başka yolcular vardı. Seyirciler için daha fazlası, etraflarındaki insanların eksikliğiydi çünkü ikili, kalabalık bir kamusal alanda olmasına rağmen davranışlarına devam etti.

Video bir altyazıyla verildi: “Dünya Delhi Metro Cultro yönünde mi? Hızlı bir şekilde viral hale geldi ve 3.3 lakh görüşlerini topladı. Film materyali, kullanıcılar U -Bahn yetkililerinden ve yerel yönetimden anında önlemler talep eden bir dizi reaksiyona yol açtı.

Çevrimiçi tepkiler

Bazı kullanıcılar çiftin ahlakı hissini sorgularken, diğerleri daha sıkı bir uyanıklık sürdürmedikleri için yetkililerin eleştirilerini ele aldı. Bir kullanıcı şöyle yorumladı: “Bu, gelecek nesil için belirlediğimiz örnek mi?” Bir diğeri alaycı yazdı: “Şimdi U -bahn istasyonları tarih puanları olarak iki katına çıkıyor, öyle görünüyor.”

(Ayrıca okuyun: Kanpur çifti, rol için hareketli bisiklette romantizm keşfetti, polis soruşturmayı başlattı)

Başka bir kullanıcı sordu: “Muhafızlar nerede? Neden kimse müdahale etmiyor?” Endişeli bir vatandaş şunları fark etti: “Bu yüzden yaşlı insanların acele saatlerinde toplu taşıma araçlarında seyahat ettiklerinden kaçınıyorlar.” Diğerleri utanç dile getirdi ve şöyle dedi: “Dünya asla böyle değildi. Şehrimize ne oluyor?” Bir kullanıcı açıkça açıkladı: “Bu aşk değil. Sadece utanmaz.”

Bununla birlikte, bazıları Habernun çekimleri ve yayınlarını da sorguladı ve buna gizlilik ihlali olarak adlandırdı. Böyle bir yorum şuydu: “İki hata hak etmiyor. Birini rıza olmadan kaydetmek de sorunlu.”

Başka bir kullanıcı şunları söyledi: “Ahlak hakkında konuşan insanlar yüzlerini bulamadı.”

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Halkın sevgisi (PDA) her zaman Hindistan'da karışık tepkilere neden olmuştur ve genellikle ateşli tartışmaların merkezindeydi. Bu kez Dünya'dan gelen son
Merhaba buradan geçen herkese

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Evlenbenimle

Emir' Alıntı:
Merhaba ustalar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Evlenbenimle Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Emir, okurken kafamda oturdu

Melis

Global Mod
Global Mod
Halkın sevgisi (PDA) her zaman Hindistan'da karışık tepkilere neden olmuştur ve genellikle ateşli tartışmaların merkezindeydi. Bu kez Dünya'dan gelen son
Selam sevgili insanlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Evlenbenimle

Emir' Alıntı:
Merhaba ustalar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Evlenbenimle Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Emir, bunu söylemeliyim

Ilayda

New member
Selam meraklılara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Evlenbenimle

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Emir' Alıntı:
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Emir

Yazan

Global Mod
Global Mod
Selam gündemi takip edenlere

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Gulersin' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Evlenbenimle Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Gulersin

Koray

New member
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Evlenbenimle

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Yazan' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Gulersin
Katılmak zorundayım diyemem @Yazan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Acabey

Global Mod
Global Mod
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Evlenbenimle

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Biraz yumuşatarak söyleyeyim, sonuç buna benziyor

Yazan' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Bilimsel açıdan desteklenen çok yön
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Yazan, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Koray' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Evlenbenimle Belki
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Ilayda' Alıntı:
Selam meraklılara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Evlenbenimle Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilayda, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım