Dünya Man Lodge hırsızlığı ve hırsızlık nedeniyle 3.15 GBP | Dünya

Dünya polisi bir adamı tutukladı £Bir düğün etkinliği sırasında 3.15 lakh.

Olay, 16 Mart sabahının erken saatlerinde meydana geldi (sadece temsil için)

Polis memurlarına göre, olay 16 Mart'ın sabahın erken saatlerinde, şüphelinin şikayetçinin bir akrabası tarafından işgal edilen ve siyah inciler, iki cep telefonu ve diğer nesnelerle dekore edilmiş altın bir zincirle kaçan bir lodge odasına girdiği iddia edildi.

(Ayrıca okuyun: Dünya Techie, onu öldürdükten sonra kadının vücuduyla konuşmak için bütün gece konuştu: rapor)

Bagalur polis karakolunda gönderilen bir şikayetin ardından yetkililer soruşturma başlattı ve muhbirlerden bilgi topladı. Bilgilere dayanarak, şüpheli 22 Mart'ta Hegganahalli Circle yakınlarında yakalandı ve tutuklandı.

Anket sırasında, sanık hırsızlığı kabul etti ve çalınan nesnelerin yerini duyurdu. Polis, bu bilgi için Hegganahalli'deki ikametgahını uyguladı ve 35 gram altın zincirini, iki cep telefonunu ve iki çalıntı iki tekerlekli cihazları geri koydu.

Tutuklama sadece Lodge hırsızlığı vakasını çözmekle kalmadı, aynı zamanda bölgedeki iki tekerlek hırsızlığından oluşan iki ek vakayı kırmaya yardımcı oldu.

Sanık 24 Mart'ta mahkemeye çıkarıldı ve adli velayetine geri döndü.

Başarılı operasyon, Kuzey Polis Bölümü Komiseri Sajith VJ, IPS Komiser Yardımcısı liderliğinde gerçekleştirildi ve Sampigehalli polisi Murununendunitraiah Komiseri Yardımcısı tarafından izlendi. Shabarish'e karşı müfettiş ve Bagalur polis karakolunun ekibi çalışmada kilit rol oynadı.

(Ayrıca okuyun: “Ugadi için, fiyat göçünden bir hediye”: HD Kumaraswamy, Karnataka Hükümeti daha pahalı Nandini Sütü, Macte)

Dava

Bu arada, 32 yaşındaki bir kadın Guri Khedekar'ın cesedi, Dünya, Doddaneki köyündeki Ambedar dairesinde bir bavulda keşfedildi.

Maharashtra'da doğan Khedekar, 36 yaşındaki Rakesh Rajendra Khedekar ile evlendi. Çift, Hulimavu Karakolunda yaşıyordu. Yetkililer, ölüm nedenini belirlemek için organı ölüm sonrası gönderdi.

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Dünya polisi bir adamı tutukladı £Bir düğün etkinliği sırasında 3.15 lakh

Selam teknoloji dostları

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Evlenbenimle

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Emir' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Emir

Acabey

Global Mod
Global Mod

Selam yazılım camiası

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Emir' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Emir

Ilayda

New member

Selam heyecan arayanlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Acabey' Alıntı:
Selam yazılım camiası Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Emir
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Acabey, o zaman daha ikna edici olurdu

Sinan

New member

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Acabey' Alıntı:
Selam yazılım camiası Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Emir
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Acabey, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Yazan

Global Mod
Global Mod

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Ilayda' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Biraz daha veri ekleyebilirsin @Acabey, o zaman daha ikna edici olurdu
Haksız değilsin @Ilayda ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Koray

New member

Selam sevgili insanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım

Ilayda' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Biraz daha veri ekleyebilirsin
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ilayda

Sinan' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Sert olacak ama bu yorum biraz tek
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sinan

Yazan' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Ekstra olarak bunu söylemek
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Yazan, fakat ben aynı fikirde değilim