'BJP fiyat tanıtımının' pitamah '': Karnataka yardımcısı CM DK Shivakumar Slams Muhalefet | Dünya

Karnataka Başbakan Yardımcısı DK Shivakumar, Cumartesi günü fiyat artışına karşı protestolara karşı BJP protestosunu yendi ve fiyat artışının “pitamah” olarak nitelendirdi.

Karnataka Kongresi Başkanı DK Shivakumar.

Shivakumar gazetecilere verdiği demeçte, “Siz (BJP) fiyat artışının 'pitamah'ısınız. Süt fiyatını artırdık ve çiftçilere fayda sağlayacak.”

Çok okuma – Beş öldürüldü, Karaburagi'deki sabit bir kamyonda mini otobüs olarak yaralandı.

CM milletvekili Delhi ziyareti hakkında konuştu ve Sulama ve Sivil Havacılık Bakanı ile tanıştığını söyledi ve su sorunu Krishna ile Maharashtra, Telangana, Andhra Pradesh ve Karnataka'nın bir toplantısını çağırmayı kabul ettiler.

Dedi ki: “Delhi'de Sulama ve Sivil Havacılık Bakanı ile tanıştık ve Maharashtra, Telangana, Andhra Pradesh ve Karnataka'da Krishna Nehri'nin suyu üzerinde bir toplantı çağırmayı kabul ettiler. Tamil Nadu'nun Kaveri su çıktısında birlikte çalışmayacağını biliyoruz ve sadece bulaşık artık bir yol.”

Karnataka BJP, süt, dizel, benzin, çöp kutuları vb.

Daha önce, 3 Nisan'da Karnataka Muhalefet Başkanı R Ashoka, Kongre hükümetini siyaseti, özellikle de kamuoyuna uygulanan son fiyat artışları ve vergileri için şiddetle eleştirdi.

Çok okuma – Dünya Infosys çalışanı, bir bisiklet taksi şoförü olarak iki katına çıktı ve hafta sonu blues'u yenmek ve verimliliği artırmak için

CT Ravi de dahil olmak üzere Karnataka BJP lideri Dünya'daki eyalet hükümetinin siyasetine karşı protesto etti.

Ashoka, “BJP hükümetin fiyat göç politikasıyla mücadele ediyor ve mantıklı bir sonuca varacak,” dedi.

Başbakan Siddaramaiah üzerinde yoğunlaştı ve onu yolsuzlukla suçladı. Ashoka, “Başbakan Siddaramaiah, Başbakan Yardımcısı DK Shivakumar, komisyonları çalıyor.” Dedi.

Ashoka, hükümetin finansal taktiklerini eleştirmek için bir metafor kullandı ve şöyle dedi: “Ölümden sonra bir organa para koyma geleneği var. Kongre hükümeti de ölüm sertifikalarının para toplamak için arttı.”

Koray

New member
Karnataka Başbakan Yardımcısı DK Shivakumar, Cumartesi günü fiyat artışına karşı protestolara karşı BJP protestosunu yendi ve fiyat artışının "pitamah"
Selam üretken insanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Melis' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor
Evet kısmen haklısın @Melis, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Karnataka Başbakan Yardımcısı DK Shivakumar, Cumartesi günü fiyat artışına karşı protestolara karşı BJP protestosunu yendi ve fiyat artışının "pitamah"
Merhaba tartışmaya katılanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Evlenbenimle

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Melis' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Melis, ama destekleyici veri göremedim

Acabey

Global Mod
Global Mod
Selam uğrayanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Evlenbenimle

@Evlenbenimle, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Melis' Alıntı:
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Melis, ben böyle düşünmemiştim

Kaan

Global Mod
Global Mod
Merhaba dostlarım

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Acabey' Alıntı:
Selam uğrayanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Evlenbenimle @Evlenbenimle, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Acabey

Sinan

New member
Herkese selamlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Gulersin' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Evlenbenimle Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Oldukça iddialı konuşmuşsun @Melis, ama
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Gulersin

Emir

New member
Merhaba güzel insanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Evlenbenimle

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Koray' Alıntı:
Selam üretken insanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Evet kısmen haklısın @Melis, ama tüm kullanıcılar için aynı
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Koray, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Yazan

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışmaya katılanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Evlenbenimle

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Evlenbenimle

Kaan' Alıntı:
Merhaba dostlarım Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Kaan

Ilayda

New member
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Sinan' Alıntı:
Herkese selamlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Bu veri seti gelecekte çok
Burada sana %100 katılamam @Sinan, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Emir' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Evlenbenimle Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Sert olacak ama bu yorum
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Emir, çok genel kalmış

Yazan' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Evlenbenimle Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Yazan