Hubballi cinayeti, kurbanı 'Neha Hiremath'ın kaderiyle' 'tehdit etti' | Güncellemeler | Bilim Park

Neha Hiramath'ın Karnataka'nın Hubballi kentinde öldürülmesinden haftalar sonra, 20 yaşındaki başka bir kadın, 15 Mayıs Çarşamba günü Bendigigeri'deki evinde bir adam tarafından öldürüldü. Bir süredir kurban Anjali'yi taciz eden, diğer adı Girish Savant olan 23 yaşındaki sanık Vishwa, onu aynı Nisan ayında öldürülen 23 yaşındaki üniversite öğrencisi “Neha Hiremath ile aynı kaderi paylaşmakla” tehdit etmişti. şehir. Kongre meclis üyesi Niranjan Hiremath'ın kızı Neha, Hubballi'deki BVB Koleji'nde eski sınıf arkadaşı Mohammad Fayazz tarafından ölümcül bir şekilde bıçaklandı.


Yallapur Caddesi'nde yaşayan Girish, Anjali'nin evine yaklaştı ve kapıyı açınca olay yerinden kaçmadan önce saldırıyı gerçekleştirdi. (ANI)

Çarşamba günkü cinayette Veerapur Caddesi sakini Mohan Ambiger'in kızı Anjali, sabah saat 5 civarında Girish Savant tarafından ölümcül bir şekilde bıçaklandı. Yallapur Caddesi'nde yaşayan Girish, Anjali'nin evine yaklaştı ve kapıyı açınca olay yerinden kaçmadan önce saldırıyı gerçekleştirdi.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!

Komiser Gopal Byakod, ANI tarafından şu ifadelere yer verildi: “Anjali adında bir kız, Hubbali'deki evinde sabah 5 ile 6 arasında öldürüldü.” Evine girdi, onunla konuştu ve onu bıçakladı. Kız olay yerinde hayatını kaybetti. Sebebi henüz bilinmiyor, soruşturma sürüyor.”

“Anjali'nin vücudunda yaklaşık 7 ila 8 bıçak yarası var. Hubballi-Dharwad polis komiseri Renuka Sukumar gazetecilere verdiği demeçte, “O, kapının önünde bir kan gölünde ölü bulundu” dedi.

Anjali'nin kız kardeşi bunu söylüyor


Anjali'nin kız kardeşi Yashodha, Hubballi'de gazetecilerle konuşurken şunları söyledi: “Girish, kız kardeşim Anjali'yi bir süredir taciz ediyor. Ona olan aşkını itiraf etti ama o reddetti. Hatta onu Mysuru'ya kadar kendisine eşlik etmesi konusunda teşvik etti. Ayrıca onu tehdit etti ve Neha Hiremath ile aynı kaderi paylaşacağını söyledi.”

“Tehditlerini polise bildirdiğimizde ciddiye almadılar. Ve şimdi bakın kız kardeşim öldü” dedi. Anjali'nin ailesi ve bölge sakinleri protesto etti ve sanıklara karşı sert yaptırımlar talep etti.

Daha sonra polis geldi ve protestocuları dağıtarak adaletin yerini bulacağına dair güvence verdi. Anjali'nin babası Mohan, kızının yedi ay önce Girish'in taciziyle ilgili olarak kendilerine güvendiğini hatırladı. “Kendisini uyarmıştım ama ne yazık ki bu sabah kızım da aynı kişinin kurbanı oldu. Sanık cezalandırılmalıdır” dedi.

Anjali'nin ailesi Bendigeri polisine Girish'in tacizi hakkında bilgi verdi


Merhum Anjali'nin büyükannesi Gangamma gazetecilere verdiği demeçte, ailenin Bendigeri polisine Girish'in tacizi konusunda bilgi verdiğini ancak endişelerinin dikkate alınmadığını söyledi.

Gangamma, “Polis konuyu ciddiye alsaydı torunum hala bizimle birlikte olurdu” diyerek, resmi bir şikayette bulunmadan bilgiyi sözlü olarak polise ilettiklerini kaydetti.

Gangamma'nın iddiasına tepki gösteren Polis Komiseri Renuka, departmanın polisin ihmaline karşı ciddi önlemler alacağına söz verdi. Komiser, “Her ne kadar resmi bir şikayette bulunulmamış olsa da, yerel polisin bilgiyi aldıktan sonra harekete geçmesi gerekirdi” diye ekledi.