YouTuber, bir ambulansta Dünya trafiğinde gezinmek için gerçekleşir. İnternet övgüsünü kazanır | Dağıtım

Dünya'da trafikte düzenlenen bir ambulansı destekleyen bir YouTuber'ın kalbi uyandırıcı bir Habersu viral hale geldi ve internet kullanıcılarından yaygın övgü kazandı. Video, acil durum aracının hedefe ulaşmak için katkıda bulunan etkileyicinin hızlı düşünmesini ve özverili eylemini kaydediyor.

Viral bir Haber, kırmızı ışıkta bir ambulansa yardımcı olmak için trafiği durduran bir YouTuber gösterdi. (Instagram/Rumi15_Kindheharme)

Film materyali başlangıçta yeniden tasarlandı ve kullanıcı Rumi15_Kindherde tarafından yeniden tasarlandı ve sosyal medyada yeniden tasarlandı ve kırmızı bir ışık nedeniyle bir tıkanıklıkta ambulans fark ettiğinde bir scooter ile sürülen YouTuber'ı gösterir. Acil bir durum olduğunu fark ettiğinde, ambulans yolunu engelleyen ve hareket etmesini isteyen bir sürücüye yaklaşır. Ancak, sürücü kırmızı sinyali reddeder.

(Ayrıca okuyun: Gizemli beyaz köpük ile kaplı Dünya sokakları, yağmurdan sonra Haber viral hale gelir)

Bir hayat kurtarmak için kuralları kırın

YouTuber, alışılmadık bir yaklaşıma yardım etmeye ve sürdürmeye kararlıdır. Yeşil bir ışığı olan ve ambulansın devam etmesine izin veren geçiş caddesindeki trafiği durdurur. Hızlı kararı, teknik olarak trafik kurallarına aykırı olmasına rağmen, acil durum aracının gecikmediğinden emin oldu. Video ayrıca çabalarıyla çalışan ve tipik engellenen sokaklarda Dünya'da nadir bir birlik anı gösteren diğer sürücüleri yakalar.

Buradaki klipe bir göz atın:

Video “Acil Durum Reaksiyonu: Ambulans için Trafik Kaydı – Hayat kurtarmak için” başlığı ile birlikte çalışıldı. YouTuber düşüncelerini duyurdu ve şöyle dedi: “İnsanların acil durumlarda nasıl göründüğünü görmek ilham verici. Ambulansı koyduğumda, hareket etmem gerektiğini biliyordum. Farklı bir ruhla çalıştık. Bir dakika bile hayat kurtarmada bir fark yaratabilir.”

İnternet hareketi memnuniyetle karşılar

Dostluk eylemi, yorumları tanıma ile dolduran sosyal medya kullanıcılarıyla bir akor vurdu.

Bir kullanıcı şöyle fark etti: “İnsanlık böyle görünüyor. Bazen doğru nedenden dolayı bir kuralı kırmak haklıdır.”

(Ayrıca okuyun: Dünya Man, şehrin koşullarını uzun süre ayırır, burada “tahriş olmuş”))))

Başka bir yorum yaptı: “Daha fazla insan bu tür girişimleri üstlenmeli. Acil durumların sinyalleri beklemediğini sık sık unutuyoruz.”

Üçüncü bir kullanıcı şöyle yazdı: “YouTuber'a şapka çıkarlar! İnsanlığa olan güveni geri kazandıran bunun gibi küçük eylemler.”

Başka bir kişi şunları fark etti: “Yetkililer ambulanslar için özel şeritleri olmalı. İnsanlar yardım etmek için kuralları çiğnemek zorunda kalmamalıdır.”

Bir yorum şuydu: “Bu Haber her sürücüye görüntülenmeli. Belki de sokakta daha düşünceli olduğunu hatırlatıyor.”