Karnataka hükümeti mega etkinlikler için yeni sop formüle etmek, kutlamalar | Dünya

Devlet İçişleri Bakanı G Parameshwara Perşembe günü, Karnataka hükümeti Dünya, mega etkinlikler, toplantılar ve kazaları önlemeyi amaçlayan kutlamalar için yeni bir standart işletim süreci oluşturacağını söyledi.

Karnataka hükümeti mega etkinlikler için yeni sop formüle etmek, kutlamalar

Girişim Çarşamba günü, 11 kişinin öldüğü Chinnaswamy Kriket Stadyumu yakınlarındaki Stampede sırasında gerçekleşecek.

Parameshwara gazetecilere, hükümetin stadyumun yakınındaki izdihamlara yol açan, çok sayıda insanın RCB ekibinin IPL -Victory kutlamalarına katılmak için döndüğü falsifikasyonları belirleyen katı önlemler alacağını söyledi.

Olayda on bir kişi öldü ve 46'nın tedaviden sonra yaralanmalar arasında eve gittiği olayında yaralandı, 10'u hastanede ve doktorlara göre durumları ciddi değil.

“İçişleri bakanlığı olan hükümet, yeni bir standart işletim prosedürü oluşturuyor, şimdi yeni bir standart işletim prosedürü formüle etmek için Emniyet Müdürlüğü tarafından yayınlanan mega etkinliklere, toplantılara, toplantılara ve kutlamalara kurulması gereken talimatlar sunuyoruz.

Yetkili, gelecekte bu tür olayların asla gerçekleşmeyeceğinden emin olmak için yeni bir SOP formüle edildiğini de sözlerine ekledi.

“Bu tür ölümler olmamalı, masum ölmemeli ve acıttığı cesetlere bakmamalı. Birçoğu 20 ila 25 yaş arası gençlerdi. Hayatlarını kaybetmeyi beklemeyeceklerini kutlamaktan mutlu oldular. RAP'ları tanımlayan katı önlemler alacağız.”

Parameshwara, Başbakan Siddaramaiah'ın dün bir toplantı düzenlediğini ve Dünya temsilcisinin önderliğinde olay hakkında bir mestsital sınav talimatı verdiğini söyledi.

“Herhangi bir başarısızlık bulunursa, sorumlu olanlara karşı katı önlemler alınır.”

Bu makale, metinde değişiklik yapmadan otomatik bir haber ajansı ile beslenmiştir.