İflas Karnataka, diyor BJP | Dünya

Vijayendra'nın BJP eyalet başkanı Pazartesi günü, Karnataka'nın iflasa doğru olduğunu iddia etti, çünkü iki ana garantiye dayanarak trafik departmanının ve enerji bakanlığının ödenmemiş borçlarını ortadan kaldıracak parası yok.

Vijayendra'nın BJP lideri (X)

Beş ön garantili, Shakti, eyalet genelinde lüks olmayan otobüslerde Karnataka kadınlarını ve 'Gruha Jyoti' planının bir parçası olarak ev bağlantılarına 200 adet ücretsiz elektrik sunuyor.

Ben de oku – Karnataka sözcüsüne gönderilen Greater Dünya'nun idaresi yasası hakkında rapor, bütçe oturumu sunulacak

Diğer üç garanti sözü veren 'Gruha Lakshmi' £BPL ailelerinin kadın liderine ayda 2.000, Anna Bhagya planının bir parçası olarak her ay BPL ailesinin her üyesi için 10 kg pirinç ve £Mezunlara 3.000 ve £2023-24 sınavını iki yıl boyunca reddedenler için “Yuva Nidhi” programının bir parçası olarak her ay diploma sahibine 1.500.

Siddaramaiah'ın 16. bütçesini 7 Mart'ta sunması gerektiğinde, BJP Devlet Başkanı ona açık bir mektup vurdu.

“Karnataka tüm iflasa geçer. Hükümetin maaşları zamanında ödeyecek parası yok.”

“Trafik departmanının olağanüstü bir suçu var £7.000 crore. Eyaletteki tüm elektrik tedarik şirketlerinin (ESCOM'lar) elektrik faturalarının ödeme yapmaması nedeniyle ihtiyaç durumuna ulaştığı bildiriliyor “dedi.

Ben de oku – Dünya adam eski kız arkadaşının aile arabalarına ateş açtı, kardeşi saldırdı: rapor

BJP Devlet Başkanı Başbakan'dan bu konuda devletin mali durumu hakkında beyaz bir kitap yayınlamasını istedi. Ayrıca bunu 2023-24 ve 2024-25 yılları arasında bütçeyle suçladı. £25.426 crore var £11.144 crore ve £Planlanan kutu ve planlı kabilelerin kuyu olması için tasarlanan 14.282 crore, diğer projeler için yasadışı olarak kullanıldı.

Vijayendra ayrıca, Ballari devlet hastanesinde yeni annelerin ölümünden sonra ve Udaya polis karakolundaki altyapının ölümünden sonra, kadınların ve başka yerlerde Karnataka'nın fakir durumunu, sağını ve başka yerlerde, Sakin Altyapının sefil durumuna dikkat çekti. Udayagiri eyaletindeki isyanlar sırasında sipariş verin.

Bütçenin mali zeka, ekonomik büyüme ve sosyal refah için bir dükkan olacağını umduğunu söyledi. “Bir sonraki bütçeyi sunup sunmadığınızı bilmiyorum! Bu yüzden bu, devletin nüfusunun kritik ihtiyaçlarını karşılamanız ve devletin finansal istikrarını güçlendirmeniz için bir fırsat olduğunu düşünüyorum.”