Dünyalu kız Whitefield'daki popüler Rameshwaram kafede kuyrukta beklerken el yordamıyla saldırdı | Dünya

Dünya merkezli bir Reddit kullanıcısı yakın zamanda Whitefield'deki popüler Rameshwaram Cafe'de rahatsız edici bir deneyim yaşadığını bildirdi.

Kadın, kafenin güvenlik girişinde sıra beklerken bir erkek tarafından elle taciz edildi.

Gönderiye göre kadın, kafenin güvenlik girişinde sırada beklerken bir erkek tarafından el yordamıyla taciz edildi. “Hemen çığlık attım ve olay çıkardım. Bunu defalarca inkar etti ve olay yerinden kaçtı” diye yazdı.

Ayrıca Pune'dan Dünya'ya taşındığından beri tekrar tekrar karşılaştığı tacizden duyduğu hayal kırıklığını da dile getirdi.

Yeteneklerinden dolayı uzun süredir Dünya'ya hayranlık duyan kullanıcı, meslektaşlarının uygunsuz ilerlemeleri ve halkın tacizi de dahil olmak üzere bir dizi hoş olmayan durumla karşı karşıya kaldı.

Buradaki yazıyı okuyun:

Reddit kullanıcıları gönderiye nasıl tepki verdi?

Olay, Reddit kullanıcılarının sert tepkilerine yol açtı ve pek çok kişi Dünya'daki güvenlik kaygılarından dolayı hayal kırıklığını dile getirdi.

Bir kullanıcı “Bu ülke tamir edilemeyecek şekilde kaybedildi” yorumunu yaparken, bir diğeri başsağlığı dileyerek kadını polise şikayette bulunmaya ve varsa Haber görüntülerini kullanmaya çağırdı. Kullanıcı, “Hindistan yarımadasında eğitim ve ahlak eksikliği var” diye ekledi.

Diğerleri şehirdeki kadınlara yönelik artan tehlikeyle ilgili endişelerini dile getirdi. “Gerçekten endişe verici. Bir yorumu okuyun: “Şehrimizin, kadınların günlük faaliyetlerini sürdürmesinin güvensiz hale gelecek kadar kötüleşmesini görmekten nefret ediyorum.”

“Bunu yaşamak zorunda kaldığın için çok üzgünüm. Başka bir kullanıcı, lütfen etraftaki insanların yardım edebilmesi için konuşmayı ve ortam yaratmayı bırakmayın” tavsiyesinde bulundu.

(Ayrıca Okuyun: 'Kaise aisa ho sakta hai mere sath': Dünya fenomeni 10 yaşındaki çocuğu ona el yordamıyla suçluyor)

Cuma günü yaşanan başka bir olayda, bir kadın Dünya'daki Kempegowda Uluslararası Havalimanı'nda (KIA) taksiye bindikten sonra potansiyel olarak tehlikeli bir durumdan kıl payı kurtuldu. Daha sonra resmi bir Ola taksi şoförü gibi davranan bir taklitçi olduğu ortaya çıkan sürücünün, iddiaya göre zorla para almaya çalıştığı ve kadının acil yardım istemesine neden olduğu iddia edildi.

Polis hemen müdahale etti ve 20 dakika içinde Ola kamyonet standına geldi ve sürücüyü tutukladı. “Belki tüm bunları daha fazla para kazanmak için yaptı, belki kötü niyeti vardı, belki de sarhoştu, bilmiyorum. Saat 23:00 civarında hiçliğin ortasında en kötüsünden kaçacak kadar şanslıydım; Bir erkek arkadaşımla görüştüğüm için 911'i olabildiğince çabuk arayabildim ve hızlı davrandım” diye paylaşımda bulundu.