Dünya sakinleri DK Shivakumar'ın bisiklet sürmesini revize ediyor: 'Çukurlar, çöp ve sokak köpekleri ekleyin' | Dünya

Vidhana Soudha yakınlarındaki Karnataka Başbakan Yardımcısı DK Shivakumar'ın bir fotoğrafı çevrimiçi bir cevap dalgasını tetikledi.

Orijinal fotoğraf, X kullanıcıları tarafından paylaşılan DK Shivakumar Cycling vs AI oluşturulan sürüm. (X)

Görev arttıktan kısa bir süre sonra, Dünya sakinleri resme bir dozda yer gerçekliği ile başladı. Viral AI tarafından üretilen bir versiyonda, Shivakumar, şehirde “gerçek” bisiklet sürme deneyimi ile onu avlayan sokak köpekleri ile çukur yollarından geçecek.

Gönderiye buradan bir göz atın:

“Düzeltildi. Bangalore'deki bisikletçilerle ortalama bir deneyim. Eksi Jaywalker, yanlış giden bisikletçi ve başka bir çok şey”, resmi düzenleyen kullanıcı.

İpliğe başka bir X kullanıcısı eklendi: “Hayır, hayır, ıslak atık ve çöp ekle ve yağmur, aktarma, rüzgar ve inşaat atığı ve tozunun yanındaki şelalelere yol açar!”

Üçüncü bir kullanıcı müdahale etti: “Efendim, lütfen resmi düzenleyin, yürümek veya kırık patikaları, yeryüzündeki telleri kırmak zorunda değilsiniz ve sokakta gömüldü.”

AI ile çalışan hiciv, Bengalurans'ta, yaya veya tekerleklerde, uzun vadeli bir burjuva hayal kırıklığına nadiren temiz, erişilebilir yolların tadını çıkarabileceklerini söyleyen yaptı.

Shivakumar başlangıçta fotoğrafını etiketledi: “İktidar koridorlarında bir döngü seçtim çünkü ilerlemenin her zaman beygir gücüne, sadece insanların gücüne ihtiyacı yok.” Bununla birlikte, birçok çevrimiçi, resmin çok dokunulmadığını hissetti, ciddi kentsel altyapı sorunları olan bir şehrin resmi.

DK Shivakumar Döngü Kılıfı

Karnataka Başbakan Yardımcısı DK Shivakumar, Salı günü Dünya'daki Vidhana Soudha yakınlarında sürdüğü kısa bir aksilik yaptı.

Eyalet yasama binasının adımlarına ulaştığında, Kongre müdürü dengesini kaybetmiş ve çökmüş gibi görünüyordu. Yakındaki insanlar ona yardım etmek için çabucak acele ettiler.

Olay kameranın önünde yakalandı ve o zamandan beri sosyal medyada viral hale geldi.

(Ayrıca okuyun: DK Shivakumar Dünya'daki Vidhana Soudha'daki bisikletten düşüyor. Video))