Dünya Otomatik Yolcu, omuzdaki yavru kedi ile binen bisikletçinin kalbi uyandırıcı anını kaydeder. So | Dağıtım

Dünya sokaklarında yürek ısınan bir manzara, bir oto-rischa yolcunun omzunda küçük bir yavru kedi ile zahmetsizce bisikletle sürülen bir adamı fethettikten sonra sosyal medyayı ikna etti. X kullanıcısı Jassil Jamaludhin tarafından kaydedilen keyifli an, çevrimiçi sevinç ve hayranlığı tetikledi.

Bir Dünya bisikletçisi bir yavru kedi ile omzuna sürdü. (X/@jassiljamal)

(Ayrıca okuyun: “Güvenli misin?”

Kameranın önünde kaydedildi

O sırada araba yolculuğuna çıkan Jassil, bir resme hızlı bir şekilde tıkladı ve ikilinin sekiz saniyelik bir klibi kaydetti. Onu X'e böldü ve yazıyı etiketledi: “Lol bu konuda nasıl hissedileceğini bulamıyor, ama kesinlikle bir gülümseme getirdi.” Video, sokakta güvenle gezinen adamı gösterirken, yavru kedi hareket tarafından rahat ve tamamen fark edilmeden oturuyor.

Buradaki klipe bir göz atın:

Virüs klipsine yanıt olarak, bir kullanıcı şöyle dedi: “Yavru kedi onun ile çok güvende hissetmeli.” Durmak için 10 dakika sürdüler. “

İnternet aşkla tepki verir

Zaten 148.000'den fazla görüşe ulaşmış olan yazı, bisikletçinin ve tüylü arkadaşı arasındaki özel bağ hakkında övgüde bulunuyor. Bir kullanıcı aralarındaki güvene hayran kaldı ve şöyle dedi: “Bu, hepimizin hayatta ihtiyaç duyduğu bir dostluk.” Dedi. Başka bir şaka yaptı: “Peki, gerçek hayatta bir Pokémon koçu diyorum!”

(Ayrıca okuyun: “Delhi için Nefret Oldukça Gerçek”: Reddit Kullanıcı Delhiites'in Dünya'da “kaba ve monte edilmemiş” olduğunu iddia ediyor.)

Ancak, bazı kullanıcılar güvenlik endişeleri verdi. “Tatlı, ama umarım dikkatli olursun. Ani bir fren ve işler ters gidebilir ”diye yazdı etkilenen bir izleyici. Diğerleri olumlu olana konsantre olmaya karar verdiler, biriyle şöyle dedi: “Bu sadece benim günümü yaptı! Görmek ne güzel bir manzara. “

Başka bir kullanıcı benzer bir deneyim paylaştı: “Bana kedimi hatırlat. Ben dışarı çıktığımda hep omzuma oturdu. “Birisi yorum yaptı:” Saf aşk ve güven – bu büyüleyici. “