DK Shivakumar, CM ve Cong Liderliği arasındaki kabine cemaatlerinin yeniden tasarlanması hakkında spekülasyonları reddetti | Dünya

Karnataka Başbakan Yardımcısı DK Shivakumar, Çarşamba günü Kongre Komutanlığı ve Başbakan Siddaramaiah'ın Neu -Delhi ziyareti sırasında kabine dönüşümü hakkındaki olası tartışmalar hakkında spekülasyona yaslandı ve buna “sahte bilgi” dedi.

Karnataka Başbakan Yardımcısı DK Shivakumar (ANI)

Çok okuma – Tuvaletleri temizlemeye zorlanan Karnataka hükümetinin öğrencileri; Müşteriye Karşı Eylem

Siddaramaiah bugün Delhi'ye ulaşmış olsa da, aynı zamanda devlet kongresi başkanı olan Shivakumar, daha sonra akşamları ulusal başkentine ulaşacak.

Resmi seyahat planından sonra, her iki kılavuz da yeniden yapılandırılmış Karnataka Bhavan binasının açılışında -1 'Cauvery'nin açılışında bulunacak. Başbakan, bazı sendika bakanlarını gün ve Perşembe günü karşılayacak.

Shivakumar'a göre, ziyaret sırasında Kongrenin komutasını da karşılayacaksınız.

“Birisi onlara bu konuda yanlış bilgi verdi. Kabinenin yeniden tasarlanması onları başbakanın takdirine bıraktı. O ve yüksek komuta tartışacak ve karar verecek. Bilgileriniz gerçekten uzaktır.” Dedi.

Gazetecilerle yapılan görüşmede, CM yardımcısı partinin adaylıkları hakkındaki tartışmanın dört ücretsiz MLC pozisyonu için gerçekleşeceğini söyledi.

Lok Sabha anketinin sonuçlarından bu yana, Lok Sabha anketinin sonuçlarından bu yana kabine anketinde olası bir değişim hakkında spekülasyonlar yaygın olmuştur.

Ayrıca, Bakan adaylarının kabine kabul edilecek bir bölümünden de bir iddia vardı. Hatta bazıları bakan olma isteklerini açıkça dile getirdi.

Çok okuma – 'Dünya yapmalı …': Kiran Mazumdar Shaw, havaalanı yolundaki paralı geçiş noktasını ortadan kaldırmak için koroya katılıyor

Hükümet Mayıs 2023'te kurulduğundan beri devlet kabini şekillendirilmemiştir.

Yüksek Komuta ile toplantı, bu yılın ilerleyen saatlerinde başbakan değişimi hakkında spekülasyonlardan bu yana, yönetim Kongresi'ndeki bir güç denetlemesinin Haberin Detaylarıına karşı da önem kazanıyor. Shivakumar postanenin ana rakibi olarak görülüyor.

Bununla birlikte, partideki herkes Shivakumar'ın liderliğini kabul etmemeli ve devlet Kongresi görevinin yerine geçme talepleri vardı, parti kaynakları ve bununla ilgili tartışmaların iddia edilen denemelerle ilgili tartışmaların da olabileceğini de sözlerine ekledi.

Emir

New member
Karnataka Başbakan Yardımcısı DK Shivakumar, Çarşamba günü Kongre Komutanlığı ve Başbakan Siddaramaiah'ın Neu -Delhi ziyareti sırasında kabine dönüşümü
Selam yazanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Evlenbenimle

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• DK Shivakumar'ın, CM ve Cong Liderliği arasındaki kabine cemaatlerinin yeniden tasarlanması hakkında spekülasyonları reddettiğine dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, DK Shivakumar ve Karnataka eyaleti ile ilgili bazı haberler şu şekildedir
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Yazan

Global Mod
Global Mod
Karnataka Başbakan Yardımcısı DK Shivakumar, Çarşamba günü Kongre Komutanlığı ve Başbakan Siddaramaiah'ın Neu -Delhi ziyareti sırasında kabine dönüşümü
Merhaba sohbete dahil olanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynakları inceleyebilirsiniz
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Emir' Alıntı:
Selam yazanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Evlenbenimle Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir DK Shivakumar'ın, CM ve Cong Liderliği arasındaki
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Emir, çünkü değişken çok fazla

Ilayda

New member
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

@Evlenbenimle, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Emir' Alıntı:
Selam yazanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Evlenbenimle Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir DK Shivakumar'ın, CM ve Cong Liderliği arasındaki
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Emir, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Koray

New member
Merhaba teknoloji severler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Evlenbenimle

Yazan' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Yazan

Acabey

Global Mod
Global Mod
Merhaba denemekten korkmayanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Evlenbenimle

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Evlenbenimle

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Yazan' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Yazan

Sinan

New member
Selam deneyenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Evlenbenimle

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Acabey' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Evlenbenimle Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Evlenbenimle
Yine de şunu söyleyeyim @Acabey, konu ciddiye alınmalı

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Selam teknoloji dostları

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Sinan' Alıntı:
Selam deneyenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Evlenbenimle Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Yine de şunu söyleyeyim @Acabey, konu ciddiye alınmalı
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Sinan, çünkü değişken çok fazla

Melis

Global Mod
Global Mod
Selam fikir çatıştıranlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Evlenbenimle

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

Sinan' Alıntı:
Selam deneyenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Evlenbenimle Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Yine de şunu
Katılmak zorundayım diyemem @Sinan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Gulersin' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır Bu kadar net
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Gulersin, tartışmaya değer

Acabey' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Evlenbenimle Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi
Katılmak zorundayım diyemem @Acabey, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti