56 metrekarede üç mü? Çalışıyor, sadece nasıl olduğunu bilmek zorundasın!

PaPaĞaN

New member
Berlin–Aslında, Christine Korte gerçekten küçük bir ev ofisi kullanabilirdi. Ancak birkaç ay önce, serbest gazetecinin ev ofisi yapı taşları, resimli kitaplar ve ayı battaniyeleri için yer açmak zorunda kaldı. Oğullarından biri kucağında oturma odasının rengarenk bir köşesini işaret ederek, “Önceden oldukça havalı bir masa ve bir kitaplık vardı, sonra Carlo ve Vito için yer açtım,” diyor. “Bu daha önce benim tek dairemdi, benim bekarlığa veda pedi tabiri caizse, daha sonra bir şekilde bir aile dairesine dönüştürdüm.

Yenilenmiş, yenilenmiş, dekore edilmiş: Mitte’de malzeme savaşı

Christine Korte’nin dayanılmaz tatlı ikizleri Carlo ve Vito 15 aylıklar. Başından beri onları tek başına büyüteceği belliydi; Carlos ve Vito’nun babası Christine Korte’yi tanımıyor. 40 yaşına yeni basmıştı ve yaklaşık iki yıl önce sperm bağışı almaya karar verdi. “Berlin’deki oldukça zorlu flört sahnesinden mi kaynaklanıyor bilmiyorum,” diyor şimdi, “ama bir şekilde o erkeği ömür boyu bulamadım.”

Oyun köşesinde sanat: Christine Korte, Vito (solda) ve Carlo'nun arkasında sanatçı Susanne Bonowicz'in bir resmi asılı.

Oyun köşesinde sanat: Christine Korte, Vito (solda) ve Carlo’nun arkasında sanatçı Susanne Bonowicz’in bir resmi asılı.Ekaterina Zershchikova

Korte, “yaşam boyu adam” söz konusu olduğunda parmaklarıyla havada tırnak işaretleri çiziyor – bunun genellikle sadece başkentteki bekarlar için bir yanılsama olarak kalmadığını çok iyi biliyor. Çocuk sahibi olma arzusunun da potansiyelsiz olduğu gerçeği hakkında ruh eşi tatmin olmuştu, uzun zamandır düşünmemişti; Almanya’da sperm bağışının yasal olduğunun bile farkında değildi – ta ki çocuğu ve hayali olmayan bir arkadaşına bu adımı atması için ilham verene kadar. “Bunu zaten yapan bir tanıdığı vardı ve kendisi de bu şekilde hamile kalmak istiyordu.”

Sürekli gözlem altında: Ilse Gropius posterden oturma odasına bakıyor, Oskar Schlemmer'den bir maske takıyor ve Marcel Breuer'in

Sürekli gözlem altında: Ilse Gropius posterden oturma odasına bakıyor, Oskar Schlemmer’den bir maske takıyor ve Marcel Breuer’in “Clubsessel B 3” üzerinde oturuyor.Ekaterina Zershchikova

Almanya’da zorunlu olmayan ancak tavsiye edilen psikolojik görüşme teklifini önce Christine Korte kabul etti. Geçenlerde SWR’de “babalar” konulu bir talk show’a konuk olan gazeteci, “Orada beş dakikadan az oturdum ve hemen ağlamaya başladım – ve aslında tüm konuşmayı kesmedim” dedi. “Aman Tanrım, bu psikolog şimdi benim hakkımda ne düşünüyor diye düşündüm: Bir çocuğum olsun istiyorum ve tamamen dengesizim.”

İtalyanca Bambi: Korte, Art Deco figürünü çocukluğundan beri tatil yaptığı Imperia, Liguria'dan satın aldı.

İtalyanca Bambi: Korte, Art Deco figürünü çocukluğundan beri tatil yaptığı Imperia, Liguria’dan satın aldı.Ekaterina Zershchikova

Durum tam tersiydi: Psikolog, Christine Korte’nin korkularının birçoğunu hafifletmeyi başardı, diyor ve Almanya’daki birçok kadının aynı şekilde hissettiğini ve gittikçe daha fazla kadının arzularını yerine getirdiğini ona açıkça gösteriyor. aile bu şekilde Yine de Korte, prosedürün uzun süredir test edildiği ve bağışların kalitesinin önemli ölçüde daha iyi olduğu Danimarka’da sperm bağışı satın aldı. Aradığını, erkeklere anonim olarak bağış yapma veya çocuklarının belirli bir yaşta biyolojik babalarıyla iletişime geçmesine izin verme seçeneği sunan Avrupa Sperm Bankası’nda buldu.

Fiyat açısından, sperm bağışı kabaca lüks bir el çantası aralığındadır.
Christine Corte

“Açık sperm bağışını istedim ve seçmek zorunda kaldım çünkü Alman yasalarına göre çocukların nereden geldiklerini bilme hakları var” diyor; Her halükarda, psikolog ona en başından Carlo ve Vito’ya karşı dürüst olmasını, onlara babası hakkında mümkün olduğunca çok şey anlatmasını tavsiye etti. Ve aslında, Christine Korte, İskoç kökenli bir Danimarkalı olan onun hakkında çok şey biliyor: Bir çocuğun fotoğrafı ve on dakikalık bir görüşme kaydı, sperm bankasının müşterilerine ve ayrıca tıbbi geçmişi hakkında ayrıntılı bilgiler sunuluyor. tabii ki çocukların potansiyel babaları.

Önemseme: Christiane Korte, röportaj sırasında oğullarını besliyor, daha sonra birkaç trend metni yazması gerekiyor.

Önemseme: Christiane Korte, röportaj sırasında oğullarını besliyor, daha sonra birkaç trend metni yazması gerekiyor.Ekaterina Zershchikova

Bu arada, önünde iki kavanoz bebek maması ve iki aç ağızla dairesindeki küçük mutfak masasına gelen Christine Korte, “Nihayetinde,” diyor, “sempatime dayanarak karar verdim.” Korte’nin babası Twins’e verdiği röportaj ikna oldu. “Örneğin, en sevdiği film olan ‘Dövüş Kulübü’nden bahsetti, erkek rol modellerin sorgulanmasından etkilendi,” diyor Korte, küçük bir plastik kaşığı çocuklarından birine doğru hareket ettirirken. Tabii ki, o zamanlar bu konuyu özellikle ele alacağını bilmiyordu – yani iki oğlunun bekar bir annesi olarak.

Burada iki kez görebilirsiniz: Christine Korte ikizleri olacağı için önce şaşırdı, sonra mutlu oldu.

Burada iki kez görebilirsiniz: Christine Korte ikizleri olacağı için önce şaşırdı, sonra mutlu oldu.Ekaterina Zershchikova

Dijital sperm bağış veri tabanından uygun bir adayın seçilmesi ilginç ve biraz da tuhaftı. “Temel olarak Net-a-Porter’dan alışveriş yapmak gibi” diyor Korte hafif bir gülümsemeyle, “Sperm bağışının fiyatı da aşağı yukarı lüks bir el çantası aralığında.” Bu çılgınca karşılaştırmayı yapmasına şaşmamak gerek: Christine Korte bir moda gazetecisidir, Almanya, Milano ve Paris’te sektörde iyi bilinen hemen hemen her şeyle ve bunlar üzerinde çalışmıştır.

Küçük dişler için küçük fırçalar: Görünüşe göre küçük ailenin sabah rutini onları mutfağa da götürüyor ve mutfak eşyaları en azından yemek masasında hazır.

Küçük dişler için küçük fırçalar: Görünüşe göre küçük ailenin sabah rutini onları mutfağa da götürüyor ve mutfak eşyaları en azından yemek masasında hazır.Ekaterina Zershchikova

“Mezun olduktan sonra önce Milano’ya gittim ve Madame dergisinin Almanca baskısı için yazışmalar yaptım. Ama sonra İtalyan arkadaşımla işler ters gitti ve ben şehirden Paris’e doğru kaçmak zorunda kaldım” diyor gülerek. Yazışmalar ilk olarak moda başkentinde, örneğin Vogue ve Women’s Wear Daily için takip edildi ve daha sonra Korte, önce Glamour, ardından InStyle için Münih’te editör olarak çalıştı. Ancak mali kriz sırasında siparişler ve ayrıca kalıcı işler bir noktada durdu.

O zaman düşündüm: Hangi şehirde işsiz olmak Berlin’de olmaktan daha iyidir?
Christine Corte

“Ben de kendi kendime düşündüm: Hangi şehirde işsiz kalmak Berlin’de olmaktan daha iyidir?” Köln’ün yerlisi başkente böyle geldi; Bugün InStyle, Elle ve Iconist için serbest gazeteci olarak yazıyor ve çocukları kreşe giderken veya bir dadı tarafından bakılırken haftada bir gün Berlin’de Heyday Magazine için çalışıyor.

Sağa, sola, sonra tekrar sağa: Karyolalar yatak odasını bir labirente çeviriyor.

Sağa, sola, sonra tekrar sağa: Karyolalar yatak odasını bir labirente çeviriyor.Ekaterina Zershchikova

Christine Korte’yi tanıyan veya onunla barda bir akşam geçirecek kadar şanslı olan herkes, onun profesyonel hayatından anlatacak bir dizi “Teufel Wears Prada” benzeri hikayesi olduğunu bilir. Kaprisli yazı işleri müdürlerinin metinleri havaya uçurduğu ve “Jeans Specials”ın koca bir gergin stajyer donanmasını günlerce meşgul ettiği bir dünyadan hikayeler. “Ama bu işe olan ilgimi hiç kaybetmedim,” diyor Korte, yulaf lapasının bir sonraki porsiyonunu kavanozdan kaşıkla alırken. “Sadece onu seviyorum.”

Yatak odasında Madonna'nın bir resmi: Christiane Mutter yatağını, muhtemelen anavatanı Köln'e atıfta bulunan Katolik bir dekorasyonla dekore etti.

Yatak odasında Madonna’nın bir resmi: Christiane Mutter yatağını, muhtemelen anavatanı Köln’e atıfta bulunan Katolik bir dekorasyonla dekore etti.Ekaterina Zershchikova

Korte’nin Mitte’deki dairesine giren herkes bunu görebilir. Yatağının yanındaki bir sandalyede – yatak odasını karmaşık bir labirente dönüştüren iki karyola ile çevrili – moda dergileri, uzmanlık kitapları ve resimli kitaplar istiflenmiş, burada burada Hermès rujları; Röportaj ve fotoğraf seansı için Korte, etek ucu marabu tüylü adaçayı yeşili ipek pijama ve orman yeşili kadife terlikler giyiyor. Bu, yeşilin tonlarının da hakim olduğu dairenin kendisine çok yakışıyor.

Korte'nin işi her yerde görülebilir: örneğin yatak odasında moda dergileri, uzmanlık kitapları ve resimli kitaplar istiflenir.

Korte’nin işi her yerde görülebilir: örneğin yatak odasında moda dergileri, uzmanlık kitapları ve resimli kitaplar istiflenir.Ekaterina Zershchikova

Salonun tüm duvarını kaplayan coşkulu St.Petersburg asması hemen göze çarpıyor. Korte, “Önceki kiracının duvara bıraktığı her çiviye bir resim astım” diyor – “bitti”. Bauhaus posterleri ve küçük sanat eserleri, çerçeveli bir şiir, aile fotoğrafları, yalnızca bir tablonun hakim olduğu oyun köşesinin karşısında asılı duruyor: Berlinli sanatçı Susanne Bonowicz’in, galeriyi işleten ve Vito’nun dost canlısı bir komşusundan ödünç aldığı bir çalışması. vaftiz annesi Soyut, renkli tablo, Korte’nin eski tek dairesinin geçirdiği birçok değişiklikten biri olan oyun köşesine mükemmel bir şekilde uyuyor.

Bir Berlin Wunderkammer: sanatçı Birgit Brenner'in dairesi

Bir Berlin Wunderkammer: sanatçı Birgit Brenner’in dairesi

Ancak değişmeyen, 56 metrekarelik iki odalı dairenin yönetilebilir büyüklüğüdür. Korte, “Elbette daha geniş bir şeye ihtiyacımız var, en az bir oda daha olmalı” diyor. “Ama bildiğimiz gibi, şu anda Berlin’de o kadar kolay değil.” Bu nedenle, Net-a-Porter’ın sunduğu lüks teklifin yanı sıra dijital apartman reklamlarına tıklayarak ara sıra arama yapıyor. Christine Korte, sonunda doyan oğullarına gülümseyerek, “Ve bir şey bulana kadar,” diyor, “buraya biraz daha yığacağız.”

Christine Corte bir moda muhabiridir ve Instagram’da @cks_and_udos_daily altında bulunabilir

Bu metin, Berliner Zeitung’un hafta sonu sayısında yayınlandı – her cumartesi kioskta veya burada abonelik olarak.